Plastic Institute in Budapest

1051 Budapest, Széchenyi tér 7/8.

Bemutatkozás

Mit érdemes a klinikáról tudnia?

A plasztikai sebészet területén egyedülálló ajánlatokat kínáló Budapesti Plasztikai Sebészet azzal a céllal jött létre, hogy a legmodernebb eljárásokat és alapanyagokat megismertetve a hazai sebészekkel, tegye azok munkáját még korszerűbbé, fejlesztve szakmai hozzáértésüket ezzel. Ugyanakkor azt is fontosnak tartják az Intézet szakemberei, hogy a korábbi gyakorlattal ellenben, ma már ne csak egy szűk réteg számára legyenek elérhetőek a szépészeti beavatkozások, hanem a megfelelő fizetési konstrukciók kialakításával gyakorlatilag bárki választhassa a plasztikai sebészet által kínált lehetőségeket a kívánt formák és az önbizalom visszanyerése érdekében.

A Budapesti Plasztikai Sebészet egyéni árai mellett folyamatosan akciókkal és kedvezményekkel szolgálja a szépülni vágyók igényeit. A korszerű altatószerek és legmodernebb anyagok felhasználásával végzett műtétekre akár néhány napon belül sor kerülhet, a szakmailag kifogástalan, mindenre felkészült csapat a világ vezető implantátumgyártó cégeinek gyártmányait használják, melyek a szakmai hozzáértéssel társítva garantálják a kívánt eredmények elérését.

Mik a klinika legfőbb előnyei?

A főváros szívében elhelyezkedő klinika kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik, és európai színvonalú szolgáltatásai mellett exkluzív kórházi körülményeket is biztosít a páciensek számára, hogy a műtétet követő napokban a lehető legnagyobb kényelemben tölthessék az időt, természetesen folyamatos orvosi felügyelet mellett, a mihamarabbi felépülést megcélozva.

Amikor sebészeti beavatkozásról van szó, akkor páciensként joggal várhatja el, hogy olyan ellátásban részesüljön, mely minden területre kiterjedően a legmagasabb színvonalú. Mindezt már az előzetes konzultációk idején megkaphatja, ugyanis a személyre szabott figyelem egészen az első vizsgálatoktól a műtét utáni kontrollig biztosított. A Budapesti Plasztikai Intézet szakemberei kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a teljes körű és objektív tájékoztatásnak, és minden információt igyekeznek megadni a döntés meghozatalához.

Nem csak páciensként érdemes a Budapesti Plasztikai Intézethez fordulni, hanem szakemberként is, hiszen az intézet továbbképzési programok keretein belül igyekszik fejlődési lehetőséget biztosítani az újdonságok iránt érdeklődők számára. Az elméleti kurzusok neves sebészek által végzett bemutató műtétekkel társulnak, de a nemzetközi plasztikai sebészet rangos képviselői is rendszeresen tartanak előadásokat és képzéseket a szakorvosok és jelöltek számára.

Miért ajánljuk?

A korszerű felszereléssel kialakított műtők lehetővé teszik a legmagasabb színvonalon végzett beavatkozásokat, a műtéti eredmények pedig egyértelműen alátámasztják, hogy a szakmai hozzáértés, a tapasztalat és az újdonságok szakszerű használata minőségi felszereléssel társulnak. Egy-egy szakembert kiemelni lehetetlen volna, hiszen a Budapesti Plasztikai Intézet sebészei együttesen jelentik azt a garanciát a minőségre, amely mára egyértelműen összefonódott az Intézet nevével és munkásságával. Azok, akiknek már volt lehetőségük kihasználni a fővárosi illetőségű intézmény által kínáltakat, pontosan tudják, hogy mindaz egy helyen található meg a Budapesti Plasztikai Intézetnél, amely páciensként vagy orvosként elvárható a területet illetően.

 
 

Vállalt beavatkozások

Főorvosainkról további információt a weboldalunkon talál.

Karrier információ

Főorvosainkról további információt a weboldalunkon talál.

Tagságok

Főorvosainkról további információt a weboldalunkon talál.